keskiviikko 12. syyskuuta 2018

K18: Millaista on hyvä seksi?

Pari viime viikkoa on taas muistuttanut minua siitä millaista on hyvä seksi.
Puhun sellaisesta ihanasta, kokonaisvaltaisesta, pitkäksi ajaksi hyvän olon aikaansaavasta seksistä. Sellaista olen harrastanut viime päivät. Olemme tunteneet kolme viikkoa ja harrastaneet seksiä jatkuvasti. Monta kertaa päivässä. Pitkään. Niin että lakanat ovat likomärkiä hiestä. Niin että makuuhuoneessa velloo seksin tuoksu. Eikä se ole pelkkää seksiä, olen häneen kovin ihastunut ja meidän kemiat kohtaavat monella tasolla myös vaatteet päällä.

Olen viettänyt lukemattomia hetkiä pohtien miksi seksi tuntuu niin erilaiselta eri ihmisten kanssa. Vaikka tavallaanhan konsepti on melko sama.

Jo fyysisellä tasolla olen huomannut, että eri vartalot sopivat paremmin yhteen. Ja joidenkin "tekniikat" toimivat paremmin yhdessä. Eräs tapailemani mies oli kaikin puolin tavallinen ja "keskiverto", enkä edes ollut äärimmäisen ihastunut häneen, mutta jostain syystä sain tähänastisen elämäni voimakkaimmat yhdyntäorgasmit hänen kanssaan.

Henkinen puoli onkin sitten täysin toinen juttu ja sen merkitys on hämmentävän suuri. Eräs voimakkaimmista ihastuksistani nyt jo vuosien takaa omisti yhden pienimmistä näkemistäni peniksistä. Mutta joska pidin hänestä valtavasti ja meillä oli loistava kemia, oli seksi todella hyvää - vaikka itse penis ei tainnut niin suurta osaa nautinnossa näytelläkään.
Henkinen puoli on oman kokemukseni mukaan fyysistä tärkeämpi. Hyvä ja intensiivinen keskustelu pienellä flirtillä sävytettynä onkin mitä parasta esileikkiä. 
Olen huomannut, että mikäli ei synkkaa kahvitellessa niin tuskin synkkaa sängyssäkään. Ja huom. poikkeus vain vahvistaa säännön.

Millaista siis on hyvä seksi?

Se on rentoa ja välitöntä. Se yleensä vaatii sen, että jos ei molemmat niin edes toinen osaa ottaa ohjat käsiinsä siitä mitä ja miten tehdään. Se tuntuu, muutenkin kuin fyysisesti. Hetkittäin tuntuu että voisi itkeä, ei surusta - vaan koska tuntee niin paljon. Hyvä seksi on kokonaisuus fyysistä ja henkistä nautintoa.  
Itselleni on myös tärkeää, että tunnen toisen pitävän vartalostani ja haluavan minua. Silloin en mieti miltä näytän vaan keskityn hetkeen. Tai jos mietinkin, niin tunnen vain olevani kaunis. Hyvässä seksissä kaikki - jopa se loputon hiki joka ei edes ole lähtöisin itsestä, tuntuu vaan hyvältä ja kiihottavalta. 

Muunmuassa sellaista on hyvä seksi <3

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi, kiitos! :) Mietin sellaista, että luuletko että on mahdollista nykypäivänä edes löytää ketään ilman Tinderiä, vai onko se vähän niinkuin "pakollinen" sinkuille?

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys! :) Ainakaan itselläni se ei ole toiminut. Baarissa en juurikaan ole tavannut oikeanlaista ihmistä enkä varsinkaan harrastuksissa. Itselleni Tinder on ollut ylivoimaisesti paras foorumi potentiaalisten kumppaneiden tapaamiseen. Tässä on muuten hyvä postausaihe, kiitos siitä. Ja kiva jos tykkäät blogista! :)

    VastaaPoista