perjantai 18. toukokuuta 2018

Sitten on vielä ne tyypit, joista tulee sulle naru kaulaan

Tiedättekö mistä puhun? Ne kohtaamiset, ihmiset, miehet - jotka jättävät jäljen sieluun pitkäksi aikaa. Ehkä jopa pysyvästi.

Luonnollisesti ihminen, jonka kanssa olet ollut pidemmän aikaa, ehkä jopa vuosia, on myös osa sinua aina. Mutta joskus lyhyemmistä ihmissuhteista jää näitä polttomerkkejä myös. 

Itselleni eräs tällainen on ihminen, jonka tapasin muutama vuosi sitten Tinderin kautta. En odottanut treffeiltämme paljoa, mutta treffit jatkuivatkin aina pilkkuun asti - ja silloinkin ne loppuivat liian aikaisin. Ihastuin ja rakastuin häneen käsittämättömän nopeasti ja käsittämättömän voimakkaasti ja olimme erottamattomat yhden kesän. Vaikka en ole nähnyt häntä vuosiin (tai no kerran ohimennen ajaessani autolla hänen ohitseen), ajattelen häntä yhä lähes päivittäin.

Ja on jokunen muukin. Välillä pysähdyn ajattelemaan heitä ja sitä miksi juttu ei onnistunut. Joidenkin kohdalla tuntuu vaikealta hyväksyä sitä että en saa olla kyseisen ihmisen kanssa. Tai että miksi en osannut hoitaa suhdetta tai tapailua paremmin, saisinpa uuden mahdollisuuden.
Kuten Jippu laulaa, jos saisin rakastaa sua uudestaan, pystyisin kyllä parempaan.

Käyn joskus kurkkimassa somesta heidän kuulumisiaan. Kirpaisee nähdä heitä toisen ihmisen kanssa, en tiedä miksi siis teen sitä. Ehkä sen kirpaisun tarvitsee joskus. 
Eikä elämästä tiedä minne se kuljettaa, ehkäpä kohtaamme vielä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti